Uitzending
Urbi @ Orbi - Hulp van boven voor het Nederlands elftal

Hulp van boven voor het Nederlands elftal

Urbi @ Orbi

30-4-2008

| 904 x bekeken | 0 reacties
6
Voetbaladvies van Mgr. Punt
Het EK voetbal nadert met rasse schreden en onze jongens kunnen alle hulp wel gebruiken. Ook van boven. In de rubriek Een handje van God geven prominente katholieken advies aan bondscoach Marco van Basten. In deze aflevering is dat bisschop Jos Punt van Haarlem.

Sister Act
Ook aandacht voor Sister Act. Vier religieuze zusters trekken zes weken door het land om campagne te voren voor een goed doel. In het KRO programma Sister Act halen ze samen met Anita Witzier alles uit de kast. Urbi@Orbi vroeg zich af hoe het gaat met Zuster Maria en haar project voor dak-en thuisloze vrouwen.

Monigneur Castermans
Vorige week maandag overleed monseigneur Fons Castermans, oud-hulpbisschop van Roermond. Een beminnelijke man die in de jaren van grote spanningen binnen de Nederlandse kerkprovincie probeerde mensen bij elkaar te houden. Afgelopen zaterdag namen honderden belangstellenden in Roermond afscheid van hem. Urbi@Orbi was erbij.

Deze uitzending van het programma Urbi @ Orbi met de titel Hulp van boven voor het Nederlands elftal is uitgezonden op woensdag 30 april door de RKK en de KRO. Te gast waren Anita Witzier en Jos Punt.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie