Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Top Gun Holland - Het moment van de waarheid

Het moment van de waarheid

Top Gun Holland

23-3-2009

| 3595 x bekeken | 0 reacties
6
Dave en Danny beginnen hun luchtmachtdroom op de KMA. Eerst moeten ze leren wat een militair is, dus leren marcheren, commando’s opvolgen, puptentjes opzetten. Kortom een beetje spelenvaren in de natuur.

Op Woensdrecht is het assignmentnight. Na een dik half jaar hard leren, veel vliegen en stress control, krijgen de overgebleven jongens te horen of ze echt naar de F-16 opleiding mogen. Van de 17 jongens in de klas zijn er nog 11 over en daarvan mogen er maar drie naar het toestel van hun dromen. De rest gaat naar de helicopteropleiding. Zullen Lucas, Jorik, Arjan en Benny hun grote verlangen in duigen zien vallen?

Op Sheppard Air Force Base zijn de jongens een stap dichter bij hun droom. Voor het eerst zullen ze in de T38 Talon stappen, een toestel dat lijkt op de F16 en dat al veel meer van je vraagt wat betreft denken, handelen en doen.

En in Springfield Air Force Base is het moment daar voor Michel Gertjan en Joffrey. Voor het eerst zullen zij alleen de F16 vliegen. De solo in deze kist is de bekroning op hun opleiding.

Deze uitzending van het programma Top Gun Holland met de titel Het moment van de waarheid is uitgezonden op maandag 23 maart door de KRO. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie