Uitzending
Tijd voor MAX - Valentijnsdag: een liefdevolle uitzending

Valentijnsdag: een liefdevolle uitzending

Tijd voor MAX

14-2-2020

| 106 x bekeken | 0 reacties
6
Het is Valentijnsdag! Er schuiven twee bijzondere stellen aan die op latere leeftijd de liefde bij elkaar vonden. Beide koppels kennen elkaar via een relatiebemiddelingsbureau dat niet via internet werkt, maar persoonlijk mensen aan elkaar koppelt.

Relatietherapeut Nynke Nijman schreef het boek De Relatie APK. Ze vertelt dat we onze relatie moeten zien als iets dat continu onderhoud nodig heeft, zo blijven we veel relationele problemen voor. In haar boek geeft ze praktijkvoorbeelden en bruikbare tips.

De Alliantie Digitaal Samenleven, een initiatief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, voert op 14 februari op station Utrecht Centraal actie om het belang van echt contact te benadrukken. Presentator en zanger Jamai Loman is ambassadeur van #échtcontact en vertelt hoe de actie is verlopen.

Dichter Jaap Robben heeft voor deze dag van de liefde de mooiste valentijnsgedichten uit het poëziearchief opgediept.

Monique Klemann komt binnenkort met haar derde solo-album 'Lovers In Motion'. Daarop bezingt ze de liefde op alle mogelijke manieren. Op deze dag van de liefde geeft ze alvast een voorproefje!

In de keuken staat de winnaar van Heel Holland Bakt: Anouk! Meester Patissier Robčrt van Beckhoven vergezelt haar.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jamai Loman en Monique Klemann te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Valentijnsdag: een liefdevolle uitzending werd uitgezonden op vrijdag 14 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie