Uitzending
Tijd voor MAX - Hans de Booij speelt zijn nieuwe single!

Hans de Booij speelt zijn nieuwe single!

Tijd voor MAX

10-2-2020

| 288 x bekeken | 0 reacties
6
Roué Verveer vertelt over al zijn nieuwe projecten. Zo staat hij in de theaters met de nieuwe show Zo Goed Als Nieuw én speelt hij Pontius Pilatus in The Passion.

Renze Klamer is de host van de nieuwe latenight talkshow Laat op Vrijdag, waarin hij met bekende gasten interessante gesprekken voert.

Filmjournalist Noa Johannes heeft het spektakel van de Oscars gevolgd en brengt verslag uit. Welke film ging er met de meeste gouden beeldjes vandoor en welke acteur of actrice droeg de meest opzienbarende kleding?

Vanaf 11 februari is de film Turtle Adventure te zien in het Omniversum, waarin we worden meegenomen in de bijzondere wereld van de groene zeeschildpad. Monique van de Water is adviseur bij World Wildlife Fund en schildpaddenexpert en kan alles vertellen over deze film.

Het optreden is van Hans de Booij die na zijn grote successen in de jaren 80 van de vorige eeuw Nederland opnieuw wil veroveren. Bijvoorbeeld met zijn nieuwste single Mooier!

En in de keuken staat Janny van der Heijden!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Hans de Booij en Roue Verveer te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hans de Booij speelt zijn nieuwe single! werd uitgezonden op maandag 10 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!