Uitzending
Tijd voor MAX - Rolstoeltennisster Diede de Groot wint Australian Open!

Rolstoeltennisster Diede de Groot wint Australian Open!

Tijd voor MAX

22-2-2021

| 472 x bekeken | 0 reacties
6
Wielercommentator bij de NOS Gio Lippens schreef samen met zijn Vlaamse collega José de Cauwer een reisverslag van een uniek wielerjaar: Surplace. * Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft voor de derde keer in haar carrière de Australian Open op haar naam weten te schrijven. Ze is te gast. * Vanaf vandaag start een nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch. Deze keer is het dorp Den Dolder aan de beurt. Een van de inwoners is schoonheidsspecialiste Yolanda Kurver. * Nu de winkels gesloten zijn, kopen we steeds vaker onze spullen via internet. Maar dat gaat zeker niet altijd goed. Ellie Lust komt namens Opgelicht?! in actie.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Ellie Lust te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Rolstoeltennisster Diede de Groot wint Australian Open! werd uitgezonden op maandag 22 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten