Uitzending
Tijd voor MAX - André van Duin over het lied 'Voor Altijd'

André van Duin over het lied 'Voor Altijd'

Tijd voor MAX

23-2-2021

| 550 x bekeken | 0 reacties
6
In aanloop naar de verkiezingen ontvangen we de lijsttrekkers van alle zittende partijen. Vandaag is dat Kees van der Staaij van de SGP. * André van Duin heeft een nieuw lied uitgebracht, een ode aan zijn echtgenoot Martin, die een jaar geleden overleed. Danny Vera componeerde het lied 'Voor Altijd'. * Hella van der Wijst schreef het boek De kracht van samen - Kroniek van een crisis, over de coronacrisis. Ze komt samen met uitvaartondernemer Ton Claassen. * Reizen maakt hongerig. Ook in voorbije eeuwen moest er onderweg worden gegeten. Culinair historicus Charlotte Kleyn onderzocht voor haar boek 'Trek' het eten van reizigers, toen en nu.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren André van Duin, Hella van der Wijst en Kees van der Staaij te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel André van Duin over het lied 'Voor Altijd' werd uitgezonden op dinsdag 23 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten