Uitzending
Tijd voor MAX - In het teken van MAX Maakt Mogelijk

In het teken van MAX Maakt Mogelijk

Tijd voor MAX

18-2-2021

| 542 x bekeken | 0 reacties
6
Volledig in het teken van stichting MAX Maakt Mogelijk. We vragen aandacht voor ouderen in Oost-Europa. Duizenden ouderen liggen hier elke nacht met hun jas aan in bed, in de hoop dat zij niet bevriezen. Dit is te voorkomen door huisjes te repareren en een kachel te plaatsen. MAX Maakt Mogelijk wil dit voor zoveel mogelijk ouderen realiseren. Jan Slagter is vaak in MoldaviŽ geweest. De coronacrisis heeft het leven van de ouderen nog moeilijker gemaakt. Tineke Schouten heeft Jan al eens geholpen met wensen vervullen in Nederland. Hoe kijkt ze naar de levensverhalen van ouderen in MoldaviŽ? Ze treedt op. We praten ook met dokter Ted van Essen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jan Slagter en Tineke Schouten te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel In het teken van MAX Maakt Mogelijk werd uitgezonden op donderdag 18 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten