Uitzending
Tijd voor MAX - Campagnemuziek: wat maakt een goede campagneplaat?

Campagnemuziek: wat maakt een goede campagneplaat?

Tijd voor MAX

16-2-2021

| 503 x bekeken | 0 reacties
6
Violist Edmond Fokker en pianist Jochem Geene komen vertellen over de lancering van hun cd From Heart to Heart. * Rens Dietz analyseerde de muziekkeuze van de politieke partijen bij de verkiezingen van 2012 en 2017. Wat staat ons dit jaar te wachten? * Voorzichtig wordt er in de theaters vooruit gekeken met verschillende testevenementen. Zaterdag staat cabaretier Guido Weijers in het Beatrix Theater. Hij speelt daar voor 500 mensen zijn 'Masterclass Geluk'. * Een op de vier Nederlanders kampt met slaapproblemen. Julian Jagtenberg bedacht de slaaprobot. * Politiek commentator Kees Boonman heeft voor ons weer het laatste nieuws vanuit Den Haag.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Guido Weijers en Kees Boonman te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Campagnemuziek: wat maakt een goede campagneplaat? werd uitgezonden op dinsdag 16 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Violist Edmond Fokker en pianist Jochem Geene komen vertellen over de lancering van hun cd From Heart to Heart. * Rens Dietz analyseerde de muziekkeuze van de politieke partijen bij de verkiezingen van 2012 en 2017. Wat…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten