Uitzending
Tijd voor MAX - Martijn Katan over zijn boek Geen Makke Schapen

Martijn Katan over zijn boek Geen Makke Schapen

Tijd voor MAX

25-2-2021

| 701 x bekeken | 0 reacties
6
In aanloop naar de verkiezingen ontvangen we de lijsttrekkers van alle zittende partijen. Vandaag: Lilian Marijnissen van de SP. * De University of Liverpool biedt vanaf september een masteropleiding aan over The Beatles. Radiopresentator Henkjan Smits komt er meer over vertellen. * Vandaag wordt de Februaristaking van 1941 herdacht. Martijn Katan is een zoon van joodse ouders die de oorlog overleefden. Hij komt vertellen over zijn boek Geen Makke Schapen. * Goed en kwaad, spanning, jaloezie, mensenhandel, voodoo en humor. Het zit allemaal in Naar Lillehammer, het nieuwste boek van Vonne van der Meer.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Henkjan Smits, Lilian Marijnissen, Martijn Katan en Vonne van der Meer te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Martijn Katan over zijn boek Geen Makke Schapen werd uitgezonden op donderdag 25 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten