Uitzending
Tijd voor MAX - James Blunt komt optreden!

James Blunt komt optreden!

Tijd voor MAX

14-10-2019

| 331 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast is James Blunt. Hij heeft een nieuwe single en een nieuw album: Once Upon a Mind. En het nummer Cold komt hij ten gehore brengen.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is terug! André van Duin en Rosa Reuten spelen in deze serie die zich afspeelt in een verzorgingstehuis. Ze vertellen over hun rol.

Verder: Nora Hendriks is arts en heeft een praktijk in Spanje en in Nederland. Ze is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in hormoontherapie rond de menopauze en schreef het boek: Het Menopauze taboe.

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger over de horrorthriller Bumperkleef.

Justine Marcella praat ons bij over het staatsbezoek aan India van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima.

Janny van der Heijden staat in de keuken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren James Blunt, André van Duin, Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Justine Marcella en Rosa Reuten te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel James Blunt komt optreden! werd uitgezonden op maandag 14 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie