Uitzending
Tijd voor MAX - Peter Koelewijn

Peter Koelewijn

Tijd voor MAX

18-1-2010

| 930 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: Vrouwen in de Elfstedentocht Ook dit jaar vraagt Nederland zicht weer af; komt er een Elfstedentocht of niet? De mannelijke deelnemers en winnaars van de afgelopen Elfstedentochten zijn bij iedereen wel bekend. Dat geldt niet voor de vrouwelijke. Dit terwijl iedere keer honderden vrouwen de tocht rijden. In Tijd voor MAX praten we hierover met vrouwen die deel hebben genomen aan de tocht der tochten.

Verder in Tijd voor MAX: De rubriek Vrienden van Vroeger De actualiteiten van de dag Te gast: Peter Koelewijn. Op vrijdag 13 november 2009 verschijnt na vijfentwintig jaar een geheel nieuw album van Peter. Op Een Gelukkig Man staan dertien Nederlandstalige liedjes. We praten niet alleen met Peter, hij treedt ook voor ons op. Hij zingt van zijn nieuwe album het nummer: respect. Tijd voor MAX, 17.35 uur op Nederland 2 

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Peter Koelewijn is uitgezonden op maandag 18 januari door MAX. Te gast was Peter Koelewijn. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie