Uitzending
Tijd voor MAX - Rita Verdonk

Rita Verdonk

Tijd voor MAX

12-1-2010

| 1068 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: hoe anders is de Nederlandse cultuur voor niet-Nederlanders? De Elfstedenkoorts begint nu echt serieus te worden, en daarmee ook de Hollandse gekte. Schaatsen zijn uitverkocht, de koek-en-zopie tentjes worden in gereedheid gebracht; Holland is weer één. Maar hoe ervaart men deze gekte als niet-Nederlander? We praten erover met twee buitenlandse correspondenten die vanuit Nederland verslag doen aan hun moederland.

Verder in Tijd voor MAX: Tijd voor MAX Medisch: met Ted van Essen praten we over boezemfibrilatie De actualiteit van de dag Te gast: Rita Verdonk. Op 17 oktober 2007 richt Rita Verdonk de politieke partij Trots op Nederland (TON) op. In 2010 doet Trots op Nederland mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Hoe gaat Rita Verdonk een druk politiek bestaan combineren met het thuisfront? Onder andere hierover praten wij met haar in Tijd voor MAX.

Let op: u kunt tijdens en tot een half uur na de uitzending uw vraag stellen aan huisarts Ted van Essen in de chat.
Onderwerp: boezemfibrillatie
 

Tijd voor MAX, 17.35 uur op Nederland 2. 

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Rita Verdonk is uitgezonden op dinsdag 12 januari door MAX. Te gast was Rita Verdonk. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie