Uitzending
Tijd voor MAX - Sonja Bakker

Sonja Bakker

Tijd voor MAX

26-1-2010

| 1567 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: Hoe is het gesteld met de vogelstand? Zondag 24 januari 2010 konden we weer massaal de vogels in onze achtertuin tellen. Met de uitkomst wil De Vogelbescherming niet alleen mensen warm krijgen voor vogels rondom het huis, maar ook gebruiken voor onderzoek naar de vogelstand in Nederland. De huismus is weer het meest geteld. En hoe is het gesteld met de kerkuil? Hierover praten we in Tijd voor MAX.

Verder in Tijd voor MAX: Tijd voor MAX Medisch: vandaag praten we met huisarts Ted van Essen over de ziekte van Parkinson De actualiteiten van de dag Te gast: Sonja Bakker. Sonja werkt momenteel aan haar eerste kinderboek: De Avonturenmama. Het boek wordt deze zomer verwacht en is een persiflage op haarzelf. Een mama die allemaal gekke dingen beleeft. En Sonja houdt zich weer bezig met het zelf begeleiden van mensen die willen afvallen. Onder andere hierover praten we met Sonja Bakker.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Sonja Bakker is uitgezonden op dinsdag 26 januari door MAX. Te gast was Sonja Bakker. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie