Uitzending
Tijd voor MAX - Erwin van Lambaart

Erwin van Lambaart

Tijd voor MAX

19-1-2010

| 967 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: Lekker weg in eigen land Nederland ging de afgelopen dagen massaal naar de vakantiebeurs. Ondanks de crisis is er nog geld over om op vakantie te gaan. Maar voor een leuke vakantie hoeven we niet ver te reizen. In Nederland zijn er nog genoeg mooie plekken te ontdekken. Het boek Heel Nederland helpt daarbij! We praten hierover in Tijd voor MAX.

Verder in Tijd voor MAX: Tijd voor MAX Medisch: met onze vaste huisarts Ted van Essen praten we over het carpale tunnelsyndroom De actualiteiten van de dag Te gast: Erwin van Lambaart. Momenteel is Erwin te zien als jurylid in de televisieshow Op zoek naar Mary Poppins. Volgende week is de finale en wordt de nieuwe Mary bekend gemaakt. Zij staat in 2010 op de planken in de nieuwe musical Mary Poppins, te zien in het Circustheater in Scheveningen. Onder andere hierover praten wij met Erwin van Lambaart in Tijd voor MAX.

Let op: u kunt tijdens en tot een half uur na de uitzending uw vraag stellen aan huisarts Ted van Essen in de chat.
Onderwerp: carpale tunnelsymdroom 

Tijd voor MAX, 17.35 uur op Nederland 2. 

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Erwin van Lambaart is uitgezonden op dinsdag 19 januari door MAX. Te gast was Erwin van Lambaart. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie