Uitzending
Tijd voor MAX - Hanneke Groenteman

Hanneke Groenteman

Tijd voor MAX

7-1-2010

| 1516 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: wanneer zei u voor het laatst: ik hou van jou? Waarom is het toch zo moeilijk om tegen onze dierbaren te zeggen dat we van ze houden? Tijd voor MAX gaat u daar een handje bij helpen in de rubriek: Hart van MAX. Met schrijver en maker van deze rubriek, Francois de Waal en familietherapeute Else-Marie van den Eerenbeemt, praten we over waarom dit zo moeilijk is en laten we vast een voorproefje zien! Verder in Tijd voor MAX: Tijd voor MAX Medisch: vandaag praten we met huisarts Ted van Essen over hoofdpijn en in het bijzonder migraine De actualteiten van de dag
Te gast: Hanneke Groenteman. Na Doorzakken bij Jamin en Dikke Dame verschijnt haar derde boek: Bestemming bereikt? In dit boek gaat zij dieper in op het leven na een operatieve maagverkleining; de voors en de tegens en het definitief kiezen voor mager, weinig en suikervrij leven. Hanneke is momenteel ook te zien in de Afscheidsmonologen. Een theaterstuk met ontroerende en originele monologen over de dood. Onder andere hierover praten we met Hanneke in Tijd voor MAX.
Let op: deze uitzending is een herhaling. Het is vandaag niet mogelijk om met de huisarts te chatten! De prijzen die worden aangeboden zijn ook niet meer te winnen.

Tijd voor MAX, 17.35 uur op Nederland 2 

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hanneke Groenteman is uitgezonden op donderdag 7 januari door MAX. Te gast waren Hanneke Groenteman en François de Waal. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie