Uitzending
Tijd voor MAX - Kunstverhalen van Bert Voskuil!

Kunstverhalen van Bert Voskuil!

Tijd voor MAX

16-10-2019

| 133 x bekeken | 0 reacties
6
Kunstliefhebber Bert Voskuil verzamelt in zijn boek 'Verfstreken' de leukste, meest ontroerende, meest onwaarschijnlijke, opmerkelijke verhalen uit de kunstgeschiedenis.

Marcel van Rosmalen rijdt samen met Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg door heel Nederland op zoek naar de volksaard van de Nederlander met de voorstelling ‘Dit is Nederland’.

Henk Poort schitterde wekenlang in het televisieprogramma Beste Zangers. Hij komt een prachtig Italiaans nummer zingen.

In de keuken maken de kokende longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker een heerlijk gerecht. Ze gingen de confrontatie met zichzelf aan en schreven een kookboek.

Steven Brunswijk kreeg inspiratie voor zijn nieuwe show door op een eiland zonder enige afleiding te zitten. Met zijn show ‘Van Slaaf tot meester’ staat hij momenteel in de theaters.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Bert Voskuil, Henk Poort en Steven Brunswijk te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Kunstverhalen van Bert Voskuil! werd uitgezonden op woensdag 16 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie