Uitzending
Tijd voor MAX - Tineke Schouten en haar succesvolle loopbaan

Tineke Schouten en haar succesvolle loopbaan

Tijd voor MAX

22-10-2019

| 205 x bekeken | 0 reacties
6
Cabaretičre Tineke Schouten is in het theater te bewonderen met de voorstelling Highlights. Ze vertelt over haar succesvolle loopbaan en natuurlijk treedt ze ook voor ons op.

Hans Kaldenbach schreef vanuit zijn onderwijsachtergrond het boek Lastige ouders, moeilijke leerlingen met 99 tips hoe je als leraar op school om kunt gaan met veeleisende ouders en al te mondige leerlingen.

Amazing Grace, de documentaire over de vorig jaar overleden queen of soul Aretha Franklin, is vanaf 31 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien. NPO Radio 2-dj Jan-Willem Roodbeen en groot Aretha-fan legt uit waarom je deze film niet mag missen.

In de keuken culinair journaliste Laura de Grave. Zij schreef Nederland Kookboek, met de lekkerste recepten uit alle provincies.

Ted van Essen vertelt wat te doen bij schouderklachten.

En Josine Droogendijk over de inhuldiging van de Japanse keizer Naruhito.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Tineke Schouten en Jan-Willem Roodbeen te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Tineke Schouten en haar succesvolle loopbaan werd uitgezonden op dinsdag 22 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie