Uitzending
Tijd voor MAX - Nieuw MAX-programma: Niet Zonder Ons

Nieuw MAX-programma: Niet Zonder Ons

Tijd voor MAX

3-2-2020

| 588 x bekeken | 0 reacties
6
Neuropsycholoog Erik Scherder vertelt over het nieuwe MAX-programma Niet Zonder Ons, dat maandag 3 februari van start gaat. De zesdelige serie volgt zes mensen met een hersenaandoening die toch weer aan het werk gaan. Waarom is het volgens Erik Scherder zo belangrijk dat ze weer aan het werk gaan? En wat kunnen we precies verwachten van de serie?

De landelijke mol tel dagen komt er aan! In het hele land wordt iedereen gevraagd om op zoek te gaan naar het beestje. Boswachter Mathiska Lont vertelt waarom dit zo nodig is. Want wat weten we nu eigenlijk over de mol? De mol komt (bijna) overal in Nederland voor, maar waar precies?

In het nieuwe boek Stedevaart bundelt Jan Brokken 22 verhalen over steden die hij heeft bezocht. Naast het voor de hand liggende Parijs of Rome, zitten daar ook onverwachte bestemmingen tussen. Hij vertelt over zijn reislust en de prachtige steden die hij bezocht.

Politiek commentator Kees Boonman was in Groot-Brittannië om de sfeer te proeven tijdens de Brexit. Hij brengt verslag uit over de huidige situatie en vertelt wat er nu precies is veranderd.

Soy Kroon en Brigitte Heitzer schitteren in de nieuwe musical Goodbye Norma Jeane: een musical over filmster Marilyn Monroe. Ze vertellen hoe in deze musical de grens tussen fictie en werkelijkheid wordt opgezocht. Natuurlijk brengen ze ook één van de nummers ten gehore.

En in de keuken staat Janny van der Heijden!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Brigitte Heitzer, Jan Brokken, Kees Boonman, Marilyn Monroe en Soy Kroon te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Nieuw MAX-programma: Niet Zonder Ons werd uitgezonden op maandag 3 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie