Uitzending
Tijd voor MAX - Bijna 90 jaar geleden: het einde van de Zuiderzee

Bijna 90 jaar geleden: het einde van de Zuiderzee

Tijd voor MAX

27-5-2022

| 431 x bekeken | 0 reacties
7
Queen Elizabeth viert dit jaar haar 70-jarige jubileum als vorstin. Er zijn meer dan 400 nooit eerder vertoonde beelden te zien zijn in de BBC-documentaire Elizabeth - The Unseen Queen. Te gast: Josine Droogendijk.

Op 4 juni 2022 is het 90 jaar geleden dat de Afsluitdijk wordt gedicht. Schrijfster en historicus Eva Vriend maakte met Huub Stapel een 4-delige serie over het inpolderingsproject: Eens ging de zee hier tekeer. Te gast: Eva Vriend en Zuiderzeevisser Kees Ballap Kwakman.

Yvette van Boven gaat voor haar nieuwe kookboek op zoek naar eetbare kruiden en planten.

Robčrt van Beckhoven maakt een hartige taart.

Thyrza treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Huub Stapel en Yvette van Boven te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Bijna 90 jaar geleden: het einde van de Zuiderzee werd uitgezonden op vrijdag 27 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten