Uitzending
Tijd voor MAX - Gaat Feyenoord de Conference League winnen?

Gaat Feyenoord de Conference League winnen?

Tijd voor MAX

25-5-2022

| 219 x bekeken | 0 reacties
7
Lukt het Feyenoord om het eerste seizoen van de Conference League te winnen? Sportjournalist Diana Kuip blikt vooruit op de finale. Ook Feyenoordsupporter Robin van den Heuvel schuift aan.

Duurzaam visexpert Bart van Olphen is terug van een reis, waarin hij zich verdiepte in de tonijnvisserij in Bitung (IndonesiŽ).

Het jaarlijkse fiets- en loopevenement speciaal voor het KWF gaat weer beginnen: Alpe d'HuZes. Deelnemer Jan Versteegh schuift aan.

Ecoloog en natuurfilmer Ruben Smit brengt binnenkort een nieuwe film uit: Grutto. Sofia Dragt componeerde de muziek van de film en geeft een muzikaal voorproefje.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jan Versteegh en Robin van den Heuvel te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Gaat Feyenoord de Conference League winnen? werd uitgezonden op woensdag 25 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten