Uitzending
Sterren op het doek - Ernst Daniël Smid

Ernst DaniŽl Smid

Sterren op het doek

1-8-2007

| 2833 x bekeken | 0 reacties
4
Ernst poseert op de plek waar hij zijn eerste eigen theaterstuk opvoerde, het Singer Museum in Laren.

Ernst DaniŽl Smid had maar ťťn locatie in gedachte: Het Singer theater in Laren. Dit is de plek waar Ernst voor het eerst een theaterstuk opvoerde dat helemaal van hem was.
Hij wordt geportretteerd door de charmante Elisa Pesapane, de praatgrage Taco Eisma en de observerende Jan Maris. Hanneke legt Ernst het vuur aan de schenen en Ernst vertelt openhartig over zijn rol als publiek persoon, de dood en dat kunst van het volk is en niet van de elite.

Tijdens de onthulling in veilinghuis Vendue in Den Haag raakt Ernst DaniŽl ontroerd.
Deze uitzending van het programma Sterren op het doek met de titel Ernst DaniŽl Smid is uitgezonden op woensdag 1 augustus door MAX. Te gast was Ernst DaniŽl Smid. De presentatie was in handen van Hanneke Groenteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Sterren op het doek - Schilders portretteren Eva Jinek in

  Schilders portretteren Eva Jinek in

  30-10-2020

  Özcan Akyol keert vanavond weer terug op televisie met het interviewprogramma Sterren op het Doek van Omroep MAX. Het nieuwe seizoen wordt afgetrapt door talkshow-koningin Eva Jinek, die tijdens het interview met…
  Lees verder
 • Sterren op het doek - Omroep MAX brengt na ruim vier jaar terug op televisie

  Omroep MAX brengt na ruim vier jaar terug op televisie

  16-3-2019

  Omroep MAX-baas Jan Slagter bevestigde het nieuws, nadat Albert Verlinde over de terugkeer van het programma speculeerde in 6 Inside. Özcan Akyol neemt de presentatie over van Hanneke Groenteman. De omroep besloot om…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten