Uitzending
Sterren op het doek - Marco Borsato

Marco Borsato

Sterren op het doek

11-7-2007

| 4569 x bekeken | 0 reacties
4
Marco poseert en toont ons zijn geboortehuis in Alkmaar

Marco Borsato toont ons zijn geboortehuis in Alkmaar en wordt geportretteerd in de bestuurskamer van de daarnaast gelegen Waagtoren.

De kunstenaars zijn: de zeventigjarige ouwe rot Jan Asselbergs, de verliefde Liesbeth van Keulen en de verlegen Denis Menard.

Marco Borsato vertelt over zijn jeugd, zijn broer die hem een spiegel voor houdt en zijn burn-out. Tijdens de onthulling in het Fotografiemuseum FOAM vertelt Marco dat hij snel kan beslissen. Die eigenschap laat hem in de steek als hij moet kiezen uit de drie portretten.

Deze uitzending van het programma Sterren op het doek met de titel Marco Borsato is uitgezonden op woensdag 11 juli door MAX. Te gast was Marco Borsato. De presentatie was in handen van Hanneke Groenteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Sterren op het doek - Schilders portretteren Eva Jinek in

  Schilders portretteren Eva Jinek in

  30-10-2020

  Özcan Akyol keert vanavond weer terug op televisie met het interviewprogramma Sterren op het Doek van Omroep MAX. Het nieuwe seizoen wordt afgetrapt door talkshow-koningin Eva Jinek, die tijdens het interview met…
  Lees verder
 • Sterren op het doek - Omroep MAX brengt na ruim vier jaar terug op televisie

  Omroep MAX brengt na ruim vier jaar terug op televisie

  16-3-2019

  Omroep MAX-baas Jan Slagter bevestigde het nieuws, nadat Albert Verlinde over de terugkeer van het programma speculeerde in 6 Inside. Özcan Akyol neemt de presentatie over van Hanneke Groenteman. De omroep besloot om…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten