Uitzending
Sterren op het doek - Angela Groothuizen

Angela Groothuizen

Sterren op het doek

18-7-2007

| 3816 x bekeken | 0 reacties
6
Angela poseert het liefst in haar eigen huis. De plek waar ze tot rust komt.

Angela Groothuizen laat zich het liefst in haar eigen huis portretteren. Thuis is de plek waar de draaikolk tot stilstand komt, waar iedereen binnenvalt, waar zij met haar man en twee kinderen gelukkig is. Het is ook de plek voor rust en bezinning. Na een flinke burnout zorgt Angela bewust voor die rust.

Angela wordt geportretteerd door het rock & roll schildersduo Saskya en Chris van Jaarsveld, de stille David Moir en de in miniatuurportretten gespecialiseerde jonge Margot Lamers.
De onthulling in het Cobra Museum is lastig maar Angela heeft uiteindelijk een goede reden voor haar keuze.

Deze uitzending van het programma Sterren op het doek met de titel Angela Groothuizen is uitgezonden op woensdag 18 juli door MAX. Te gast was Angela Groothuizen. De presentatie was in handen van Hanneke Groenteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Sterren op het doek - Schilders portretteren Eva Jinek in

  Schilders portretteren Eva Jinek in

  30-10-2020

  Özcan Akyol keert vanavond weer terug op televisie met het interviewprogramma Sterren op het Doek van Omroep MAX. Het nieuwe seizoen wordt afgetrapt door talkshow-koningin Eva Jinek, die tijdens het interview met…
  Lees verder
 • Sterren op het doek - Omroep MAX brengt na ruim vier jaar terug op televisie

  Omroep MAX brengt na ruim vier jaar terug op televisie

  16-3-2019

  Omroep MAX-baas Jan Slagter bevestigde het nieuws, nadat Albert Verlinde over de terugkeer van het programma speculeerde in 6 Inside. Özcan Akyol neemt de presentatie over van Hanneke Groenteman. De omroep besloot om…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten