Uitzending
Sterren op het doek - Frits Bolkestein

Frits Bolkestein

Sterren op het doek

25-7-2007

| 3059 x bekeken | 0 reacties
4
Frits Bolkestein laat zich portretteren in zijn kantoor in Amsterdam.

De kunstenaars die hem ondervragen en vastleggen zijn: De romantische Iris Frederix, de maatschappijkritische Aldert Mantje en de levensgenieter Jurriaan van Hall.
Een levendige schildersessie waarbij Frits Bolkestein filosofeert over de samenleving en Aldert Mantje hem kritisch bevraagt over zijn politieke denkbeelden.

Zo zegt Frits Bolkestein: 'Mijn innerlijk is niet te bezichtigen'. De onthulling vindt plaats in De Hermitage in Amsterdam. De keuze van Frits Bolkestein is verrassend, maar goed beargumenteerd.

Deze uitzending van het programma Sterren op het doek met de titel Frits Bolkestein is uitgezonden op woensdag 25 juli door MAX. Te gast was Frits Bolkestein. De presentatie was in handen van Hanneke Groenteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Sterren op het doek - Schilders portretteren Eva Jinek in

  Schilders portretteren Eva Jinek in

  30-10-2020

  Özcan Akyol keert vanavond weer terug op televisie met het interviewprogramma Sterren op het Doek van Omroep MAX. Het nieuwe seizoen wordt afgetrapt door talkshow-koningin Eva Jinek, die tijdens het interview met…
  Lees verder
 • Sterren op het doek - Omroep MAX brengt na ruim vier jaar terug op televisie

  Omroep MAX brengt na ruim vier jaar terug op televisie

  16-3-2019

  Omroep MAX-baas Jan Slagter bevestigde het nieuws, nadat Albert Verlinde over de terugkeer van het programma speculeerde in 6 Inside. Özcan Akyol neemt de presentatie over van Hanneke Groenteman. De omroep besloot om…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten