Uitzending
Sterren op het doek - Guus Hiddink

Guus Hiddink

Sterren op het doek

10-7-2008

| 3074 x bekeken | 0 reacties
7
Geportretteerd in het voetbalstadion van PSV.
In deze aflevering van Sterren op het Doek wordt Guus Hiddink geportretteerd in de skybox van het PSV-stadion. Krijgt Hanneke Groenteman het voor elkaar dat Guus het achterste van zijn tong laat zien? Iet Langeveld en Anton Shirkin schilderen beide op vrij traditionele manier; Femmy Otten probeert juist romantiek en schoonheid in haar schilderijen te vangen.

De schilderijen van Guus Hiddink worden in Korea geveild. In tegenstelling tot wat in de uitzending wordt vermeld, kunt u niet meebieden via onze website. Meer informatie hieronder.

Presentatie: Hanneke Groenteman

Deze uitzending van het programma Sterren op het doek met de titel Guus Hiddink is uitgezonden op donderdag 10 juli door MAX. Te gast was Guus Hiddink. De presentatie was in handen van Hanneke Groenteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Sterren op het doek - Schilders portretteren Eva Jinek in

  Schilders portretteren Eva Jinek in

  30-10-2020

  Özcan Akyol keert vanavond weer terug op televisie met het interviewprogramma Sterren op het Doek van Omroep MAX. Het nieuwe seizoen wordt afgetrapt door talkshow-koningin Eva Jinek, die tijdens het interview met…
  Lees verder
 • Sterren op het doek - Omroep MAX brengt na ruim vier jaar terug op televisie

  Omroep MAX brengt na ruim vier jaar terug op televisie

  16-3-2019

  Omroep MAX-baas Jan Slagter bevestigde het nieuws, nadat Albert Verlinde over de terugkeer van het programma speculeerde in 6 Inside. Özcan Akyol neemt de presentatie over van Hanneke Groenteman. De omroep besloot om…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten