Uitzending
Samantha & Michael willen rust in de tent - Aflevering 6

Aflevering 6

Samantha & Michael willen rust in de tent

30-9-2013

| 6279 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Samantha & Michael willen rust in de tent onder andere:

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! "Aflevering 6"
Nadat hun kampeervakantie aan de Spaanse Costa door een enorme toeloop aan fans, ernstige oververhitting en een ondraaglijke stress, vroegtijdig moest worden afgebroken, zit de familie nu in een hotel. Samantha wil eigenlijk maar een ding: naar huis, want 'Oost west, thuis best'. Dus... er moet weer 1500 kilometer worden teruggereden. Daar ziet iedereen natuurlijk behoorlijk tegenop, want de heenreis ging allesbehalve goed.

Een warm onthaal
Na een zware lange autorit, rijden de mannen al toeterend Scheveningen binnen. De vrouwen zijn blij dat hun mannen het hebben overleefd en verwelkomen de mannen alsof ze weken zijn weggeweest.

Gilfie's Jake?
Jake ontdekt in het hotel erg veel bejaarden. Hij noemt ze Gilfie's, maar wat bedoelt hij hier eigenlijk mee?

Hoe blijf je wakker?
Het is een lange rit terug vanuit Spanje. Patrick doet er alles aan wakker te blijven. Muziek en energiedrankjes moeten hem erdoor heen slepen.

Gucci, de grote vriend van Michael
Michael heeft tijdens de lange terugreis gezelschap van Gucci. De twee lijken grote vrienden of komt dat door gebrek aan beter?

Paniek om de vlucht
De vrouwen gaan met het vliegtuig terug naar huis. Het vliegveld is 30 kilometer verderop, maar blijkt lastig te vinden. Gaan de dames hun vlucht missen?

'Wat een domper!'
Jake vertelt de familie dat iedereen terug naar huis gaat. De vrouwen mogen met het vliegtuig, maar de mannen moeten het hele eind weer terug rijden.

'Mijn moeder is gek'
Samantha kan niet begrijpen dat haar moeder liever op een camping staat dan dat ze in een hotel verblijft. Luxepaardje Samantha weet het namelijk wel: nooit meer kamperen!

Deze uitzending van het programma Samantha & Michael willen rust in de tent met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op maandag 30 september door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie