Uitzending
Samantha & Michael willen rust in de tent - Aflevering 8

Aflevering 8

Samantha & Michael willen rust in de tent

14-10-2013

| 6928 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Samantha & Michael willen rust in de tent onder andere:

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! "Aflevering 8"
Onze Hagenezen komen erachter dat je voor een echte vakantie helemaal niet de grens over hoeft, want al die activiteiten die ze zo graag in Spanje wilden doen, zijn ook gewoon om de hoek van hun eigen huis te vinden. En misschien nog wel meer dan dat, want in Spanje kan je niet zo met je voeten uit het zand een harinkje, lekkerbekje of portie kibbeling bestellen. Lekker met z'n allen chillen en terugblikken op het strand, een tochtje op een banaan en flyboard, het kan allemaal in een straal van driehonderd meter van je eigen voordeur.

Barbie & Co op de banaan
Samantha en haar familie gaan op de bekende gele banaan aan het Scheveningse strand. Hoewel Cora doodsangsten uitstaat, gaat ze toch mee. Maar dan probeert Michael de banaan te laten kapseizen. Cora raakt in paniek...

Oost West Thuis Best!
Jake heeft voor chinees gezorgd en de familie evalueert de vakantie. Voor Samantha geen kamperen meer na dit avontuur. En bijna iedereen is het ermee eens: oost west thuis best!

Pat als Here Jezus
Michael en Patrick gaan flyboarden. Hiermee kunnen zij boven het water uitstijgen. De rest van de familie is onder de indruk, vooral wanneer zij Pat als een soort Here Jezus uit het water zien opstijgen.

Cora's trauma
Cora gaat niet graag het water in en dit heeft een reden. Toen Samantha klein was, verzoop zij bijna haar moeder. Sindsdien heeft Cora angst voor water.

'Kijk al die drollen!'
Cora gaat met Patrick en Priscilla naar het Scheveningse strand. Lekker om de hoek, maar wel even opletten voor de drollen Cora!

Deze uitzending van het programma Samantha & Michael willen rust in de tent met de titel Aflevering 8 werd uitgezonden op maandag 14 oktober door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie