Uitzending
Samantha & Michael willen rust in de tent - Aflevering 5

Aflevering 5

Samantha & Michael willen rust in de tent

23-9-2013

| 4238 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Samantha & Michael willen rust in de tent onder andere:

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! "Aflevering 5"
Het leven op de Spaanse camping gaat zijn gangetje. Nog steeds heeft Samantha last van hordes fans. Ze wil iedereen tevreden stellen, maar dat is niet mogelijk. Met loeiende sirenes wordt Samantha naar het ziekenhuis afgevoerd, omdat de stress haar te veel wordt. De hele familie verhuist vervolgens naar een rustigere camping, maar of ze hier nu echt rust vinden.

Nooit meer kamperen?
De rust is wedergekeerd voor Samantha en Michael nu ze in een hotel zitten. Met de buik vol van kamperen hebben de twee het nu goed naar hun zin. Maar of Cora daar hetzelfde over denkt...

Samantha wordt onwel
Als Samantha ook onder de douche wordt gevolgd door haar fans, wordt het haar allemaal te veel. Ze valt flauw en wordt met ambulance afgevoerd naar een Spaans ziekenhuis.

Voor wat hoort wat?
Michael heeft het voor elkaar. Hij laat een jonge fan zijn strontbak legen in ruil voor een foto. Is dat niet een beetje zielig Michael?

Pat zet de voortent op
Patrick wil de ultieme kampeerervaring en wil zijn voortent opzetten. Hij heeft dit nog nooit gedaan, maar gelukkig krijgt hij hulp van de buren.

'Totaal geen sfeer hier'
Barbie en haar familie strijken neer op de nieuwe camping. Deze is veel rustiger, maar er ontbreekt wel wat sfeer. Gelukkig zijn de campinggasten wel behulpzaam.

Afscheid van de fans
De hele familie verhuist naar een rustigere camping om aan de vele fans te ontsnappen. Bij vertrek staan veel kinderen klaar om hun Barbie uit te zwaaien.

'Is dat alles?'
Ron ziet er tegenop om zijn casette van het toilet te legen. Hij probeert het klusje op een ander af te schuiven, maar hij zal het toch echt zelf moeten doen.

Wie een kuil graaft voor een ander...
Michael denkt Patrick slim af te zijn door de casette van het campingtoilet om te wisselen. Maar wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in!

Deze uitzending van het programma Samantha & Michael willen rust in de tent met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op maandag 23 september door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie