Uitzending
Samantha & Michael willen rust in de tent - Aflevering 4

Aflevering 4

Samantha & Michael willen rust in de tent

16-9-2013

| 6361 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Samantha & Michael willen rust in de tent onder andere:

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! "Aflevering 4"
Realityserie waarin Barbie en Michael Den Haag verruilen voor Spanje om daar te genieten van een welverdiende kampeervakantie. Het is nog maar de vraag hoe de luxepaardjes zich staande houden tijdens deze vakantie.

Kip met doping smaakt niet goed
Al dagenlang hadden Ron en Michael zin om bij het plaatselijke kiprestaurant te eten. Eindelijk is het zover, maar de teleurstelling is groot als ze een paar happen nemen.

Ron als zeehond in het water
Het snorkelen is niet echt aan Ron besteed. Hij houdt het al snel voor gezien.

'Is dit onze boot?!'
Barbie en de hele familie gaan snorkelen. Wanneer ze bij de haven arriveren, schrikken ze van de boot waarmee ze de zee op moeten. Gelukkig zijn er nog altijd zeemeerminnen die je kunnen redden in het water.

Big Jake op de camping
Terwijl de mannen in de late avonduurtjes nog een drankje doen voor de caravan, staat daar ineens manager Jake voor hun neus.

Lekker stukkie vlees?
Patrick verzorgt het vlees op de barbecue. Er komen echter verkoolde karbonades vanaf die nog niet helemaal gaar zijn. Gek genoeg vindt de buurman het heerlijk.

Wel of niet zwanger?
Ook na Barbie's tweede zwangerschapstest, blijft ze achter in onzekerheid. Is er nu een streepje te zien of niet? De mannen en de vrouwen zijn verdeeld over de uitkomst.

Spaanse kleppers?
De familie is lekker aan het shoppen in het souvenirwinkeltje op de camping. Dan komt Priscilla een bekend voorwerp tegen, maar hoe heten deze Spaanse kleppers ook alweer?

Angelina een wereldwijf!
Angelina bezorgt Michael weinig slaap met haar speelgoed in zijn bed. Bovendien plast het meisje haar vader graag onder. Maar de kleine van Samantha en Michael blijft een wereldwijf!

Deze uitzending van het programma Samantha & Michael willen rust in de tent met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op maandag 16 september door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie