Uitzending
Samantha & Michael willen rust in de tent - Aflevering 2

Aflevering 2

Samantha & Michael willen rust in de tent

2-9-2013

| 10020 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending van Samantha & Michael willen rust in de tent onder andere:

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! "Aflevering 2"
Realityserie waarin Barbie en Michael Den Haag verruilen voor Spanje om daar te genieten van een welverdiende kampeervakantie. Het is nog maar de vraag hoe de luxepaardjes zich staande houden tijdens deze vakantie.

Paniek bij Parijs
Het Haagse gezelschap passeert de franse grens en de reis lijkt voorspoedig te gaan. Maar dan gaat het mis bij de perifirique van Parijs.

'Die kan schijten'
Onderweg naar Spanje stoppen Samantha en Mike bij een tankstation omdat Angelina een grote poepbroek heeft. Barbie zelf komt niet ongeschonden uit de strijd bij het verschonen van de luier.

En route naar Spanje!
Eindelijk is het zover. Alle voorbereidingen zijn getroffen en de hele familie reist af richting Spanje. Maar welke landen moet je dan eigenlijk door?

Dag voor vertrek: stress!
Iedereen is druk bezig met inpakken en het inruimen van de caravans. Dit zorgt voor de nodige stress, maar niet bij Barbie... En daar krijgt Michael dan weer stress van.

Een roze verrassing voor Barbie
Michael verrast zijn Barbie met een speciale caravan in haar favoriete kleur: roze!

De mannen slaan in
Michael, Patrick en Ron doen boodschappen voor de vakantie. Dit pakken ze groot aan, het lijkt wel of ze een half jaar op vakantie gaan in plaats van drie weken!

Mag Gucci toch mee?
Bij de caravanverhuur hebben ze goed nieuws voor Barbie. Er mogen namelijk kleine honden in de caravan...

'Ik wil een roze caravan'
Samantha en Michael kiezen hun caravan. Als ze er één hebben gevonden, ontbreekt er voor Samantha nog een klein dingetje: hij is niet roze.

Op zoek naar een sleurhut
Barbie, Michael en de hele familie gaan een carvan uitzoeken voor hun vakantie naar Spanje. Dit blijkt nog niet zo makkelijk te zijn.

Deze uitzending van het programma Samantha & Michael willen rust in de tent met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op maandag 2 september door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie