Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 96

Aflevering 96

RTL Late Night

23-5-2016

| 1343 x bekeken | 0 reacties
7
Actrice Hadewych Minis en regisseur Dudok de Wit vielen allebei in de prijzen tijdens het prestigieuze filmfestival in Cannes. Ze vertellen over hun succes.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van maandag 23 mei 2016
Luuk Ikink met de opvallendste filmpjes en het meest bijzondere nieuws van de dag. Met vandaag: vliegtuigen, een rattenplaag, een scheet, een bijzondere truc, een val op het droge, een realistische zombie game, de weerman schrikt van een spin op zijn scherm en een muzikaal ongelukje.

Over het ontslag van Louis van Gaal
Louis van Gaal is ontslagen bij Manchester United. Voetbalanalist Leo Driessen kent hem al jaren en vertelt meer.

Wat ging er mis bij de bergbeklimmers van de Mount Everest?
Na vier mislukte pogingen bereikte bergbeklimmer Eric Arnold vorige week de top van de Mount Everest, alleen keerde hij nooit terug... Wat is de oorzaak?

Eric Arnold: na bereiken top Mount Everest overleden
Na vier mislukte pogingen bereikte bergbeklimmer Eric Arnold vorige week de top van de Mount Everest, maar hij keerde helaas nooit terug. De (klim)vrienden Joost Hassel en Mark van de Berg vertellen over deze 'dijk van een vent'.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Hadewych Minis en Leo Driessen te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 96 werd uitgezonden op maandag 23 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie