Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 95

Aflevering 95

RTL Late Night

20-5-2016

| 1001 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -In 1990 maakte Madonna indruk met haar Blond Ambition Tour. Vanavond vertellen zes van haar dansers hun verhaal en laten ze zien dat ze hun dansmoves nog niet zijn verleerd. -Paul Elstak en Mr. Polska battlen tegen elkaar tijdens de Redbull Culture Clash. Ze leggen de populariteit van het evenement uit. -Bridget Maasland en Pip Pellens spelen de wekelijkse nieuwsquiz Thank God Itīs Friday!

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Luuk daagt Jan Smit uit in een zangwedstrijd
Luuk daagde vorige week Jan uit en hij won. Deze keer had hij Jan uitgedaagd in een zangwedstrijd. Wie won?

Bridget Maasland: 'Als je aambeien krijgt heb je toch ook een derde bal?'
Bridget Maasland en Pip Pellens spelen Thank God It's Friday: een quiz over het nieuws van afgelopen week.

Paul Elstak vs. Mr. Polska
Paul Elstak en Mr. Polska laten hun remixes horen aan het publiek, maar wie is de winnaar? Ook geven ze aan welke nummers ze graag zouden willen aanpakken.

Paul Elstak & Mr. Polska geven voorproefje Red Bull Culture Clash
Na uitverkochte edities in New York, Londen, Toronto en Milaan komt Red Bull Culture Clash eindelijk naar Nederland. Paul Elstak en Mr. Polska doen hier aan mee en waren aanwezig om alvast een voorproefje te geven van hun set.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Paul Elstak, Pip Pellens, Bridget Maasland en Jan Smit te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 95 werd uitgezonden op vrijdag 20 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie