Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 91

Aflevering 91

RTL Late Night

16-5-2016

| 1803 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Douwe Bob over zijn nieuwe album
Douwe Bob vertelt over zijn nieuwe album Fool Bar, welke is ontstaan in Zweden, Portugal en Spanje.

De Headlines van maandag 16 mei 2016
Luuk Ikink met de opvallendste filmpjes en het meest bijzondere nieuws van de dag. Met vandaag: een mysterisch verhaal, een bizarre helikoptervlucht, een te hete weervrouw, de conversatie tussen Verstappen en Kvyat en wat sportongelukjes.

Tom Coronel: 'Ik ben echt gillend door de studio gelopen'
Tegen alle verwachtingen in voorspelde autocoureur Tom Coronel dat Max Verstappen de eerste race voor Red Bull Racing zou winnen. Gisteren werd deze voorspelling werkelijkheid!

Max Verstappen won sneller dan verwacht
Zondagmiddag schreef de achttienjarige Max Verstappen historie door in zijn eerste race voor Red Bull Racing meteen de overwinning te pakken. Met zijn winst in de Grand Prix van Spanje is hij de jongste winnaar in de Formule 1 ooit. De moeder en zus van Max Verstappen spreken over deze prestatie.

'Ik ging slapen met een traan'
Afgelopen zaterdag eindigde Douwe Bob tot zijn grote teleurstelling op de elfde plek bij het Eurovisie Songfestival. Hoe kijkt hij terug op zijn avontuur in Stockholm?

In deze uitzending van RTL Late Night waren Tom Coronel en Douwe Bob Posthuma te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 91 werd uitgezonden op maandag 16 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie