Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 101

Aflevering 101

RTL Late Night

30-5-2016

| 1092 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Met wielertrots Steven Kruijswijk blikken we terug op zijn deelname aan de Giro d'Italia. -Cabaretier Erik van Muiswinkel vertelt over de ophef op Twitter die hij veroorzaakte. -Niels van Buren beklom als eerste mannelijke MS-patiŽnt de top van de Mount Everest om op te komen voor zijn lotgenoten. Hij vertelt hierover.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Eerste MS-patiŽnt ooit beklimt Mount Everest
In een maand tijd zijn er al zes doden gevallen op de Mount Everest, waaronder de Nederlander Eric Arnold. Klimmer Niels van Buren is de eerste MS-patiŽnt die de top van de Mount Everest bereikte. De overleden Eric Arnold was zijn teamgenoot met wie hij twee maanden intensief optrok. Hij vertelt meer.

Topwielrenner over val met gebroken rib
Door een val liep topwielrenner Steven Kruijswijk een zege in de Giro d'Italia mis, maar met een gebroken rib vocht hij zich toch naar een vierde plek. Hoe kijkt hij hierop terug?

'Hoofdpiet' ontkent Tweets
De tweets van 'hoofdpiet' Erik van Muiswinkel zijn een veelbesproken onderwerp. De 'hoofdpiet' vertelt zijn kant van het verhaal.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Steven Kruijswijk en Erik van Muiswinkel te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 101 werd uitgezonden op maandag 30 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie