Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 98

Aflevering 98

RTL Late Night

25-5-2016

| 1273 x bekeken | 1 reacties
5
Met in deze uitzending: -Boaz Spermon lijdt aan een agressieve vorm van MS en zat daardoor in een rolstoel. Dankzij een dure behandeling in Zweden kan hij weer lopen en ziet hij de toekomst zonnig tegemoet! -Verstopping, dunne ontlasting of een opgeblazen gevoel: steeds meer mensen hebben darmklachten. 'Poepdokter' Nienke Tode-Gottenbos geeft tips over wat we er zelf aan kunnen doen. -Mike Weerts en Frank Lammers vertellen waarom hun droom is uitgekomen met het realiseren van de psychologische dramafilm van het boek 'Of ik gek ben' van Michiel Stroink. Mike speelt zijn eerste hoofdrol, is tevens coproducent en Frank Lammers maakt met deze film zijn regiedebuut.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van woensdag 25 mei 2016
Luuk Ikink met de opvallendste filmpjes en het meest bijzondere nieuws van de dag. Met vandaag: een sloopkamer, een kleverige ondergrond voor het vangen van kakkerlakken, een onaangename 'toiletverrassing', de Woensdagmiddagclub, kan Nederland beter zonder mobiel of zonder auto en harde klappen.

Handig: de poepdokter geeft tips!
Poepdokter Nienke Tode-Gottenbos vertelt meer over de darmflora en ontlasting. Ook onthult ze een paar handige tips! Wat is bijvoorbeeld een goede poephouding? Of hoe voorkom je aambeien?

Feitjes van de poepdokter
Poepdokter Nienke Tode-Gottenbos schreef het boek De Poepdokter - Gezond Van Mond Tot Kont. Ze vertelt meer over haar boek en over ontlasting. Hoe ziet gezonde ontlasting eruit?

Primeur: getuigenverklaringen van Geert Wilders
RTL Nieuws kon de getuigenverklaringen inzien van de rechtzaak tegen Geert Wilders naar aanleiding van zijn uitspraak ('Minder, minder, minder'). Frits Wester vertelt over deze primeur.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Frank Lammers, Mike Weerts, Sting en Frits Wester te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 98 werd uitgezonden op woensdag 25 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie