Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 87

Aflevering 87

RTL Late Night

10-5-2016

| 1060 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -We vieren een feestje met PSV-spelers Jeffrey Bruma, Jetro Willems, Marco van Ginkel, Jorrit Hendrix en Jeroen Zoet. -De Italiaanse zanger Zucchero treedt op. -Peter R. de Vries over de dreiging van Holleeder. ?Een lesje darts van Michael van Gerwen. -Frits Huffnagel en Fiona Hering over het Songfestival.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Tien seconden stil waren heel slim'
Frits Huffnagel en Fiona Hering doen de nabeschouwing van de eerste halve finale van het Songfestival van 2016 waarbij Douwe Bob door ging naar de finale.

'Ik kon er met niemand over praten'
Holleeder bleek vanuit de gevangenis opdracht te hebben gegeven om Peter R. de Vries en zijn zussen te laten vermoorden. Dat ging Peter niet helemaal in de koude kleren zitten.

Gaat Marco van Ginkel weg bij PSV?
Hij had de vraag al zien aankomen en toch lijkt hij zich even te verspreken.. Of toch niet?

PSV landskampioen: 'Enorme ontlading en ongeloof'
Jeroen Zoet, Jeffrey Bruma, Marco van Ginkel en Jetro Willems praten na over dé wedstrijd waarbij PSV landskampioen werd.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Frits Huffnagel, Michael van Gerwen, Fiona Hering en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 87 werd uitgezonden op dinsdag 10 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie