Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 88

Aflevering 88

RTL Late Night

11-5-2016

| 1052 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -De jeugd leest tegenwoordig steeds minder en volgens bestsellerauteur Kluun werken scholen daar aan mee door een verplichte literatuurlijst aan te houden. Volgens hem kan het ook anders. -Een gesprek over de nalatenschap van Johan Cruijff. Met Carole Thate, rechterhand van Cruijff bij onder andere zijn Foundation en The World of Johan Cruyff, en hoofdredacteur Telesport van De Telegraaf, Jaap de Groot.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Is er dan toch buitenaards leven?
De ruimtetelescoop Kepler van de NASA heeft buiten ons zonnestelsel 1284 nieuwe planeten ontdekt. Negen daarvan zijn vergelijkbaar met de aarde. Is er dan toch buitenaards leven? Wetenschapsjournalist Govert Schilling vertelt je meer!

Kluun: weg met de verplichte literatuurlijst
Morgen staat het eindexamen Nederland voor de deur. Daarbij is er geen ontkomen aan de verplichte literatuurlijst. Volgens schrijver Kluun draagt de verplichte literatuurlijst eraan bij dat de jeugd van tegenwoordig steeds minder leest. Hij vertelt hoe het volgens hem anders kan.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Raymond van de Klundert, Carole Thate en Govert Schilling te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 88 werd uitgezonden op woensdag 11 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie