Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 84

Aflevering 84

RTL Late Night

8-5-2014

| 3312 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Scheiding bracht Ton van Toyen terug in spotlights
De scheiding tussen Ton en Heleen van Royen kwam voor velen als een verrassing. Maar na regen komt zonneschijn. Ton gebruikt zijn eigen scheidingservaringen om andere koppels die uit elkaar gaan te helpen in zijn nieuwe programma Het Is Wel Je Kind. Hoe gaat het eigenlijk met Ton zelf? "Scheiding zelf ging in harmonie, maar daarna, dat je beseft dat het mislukt is."

Olga Zuiderhoek waarschuwt voor te veel zout
Van de één op andere dag moest actrice Olga Zuiderhoek zich samen met haar (overleden) geliefde Willem Breuker aan strikt zoutarm regime onderwerpen. Hoe kan een liefhebber van zilte maaltijden nou een fatsoenlijke maal bereiden volgens een streng zoutarm regime? Dit bleek alles behalve appeltje eitje en Olga besloot er een boek over te schrijven: Ongezouten Zuiderhoek.

'Meisjes vaccineren tegen HPV'
Michelle Rietbergen onderzocht de keelkankergevallen in haar ziekenhuis en ontdekte dat een derde van de gevallen veroorzaakt wordt door orale seks, waarbij het gaat om het humaan papillomavirus (hpv). Vooral het aantal mannen dat zo keelkanker krijgt, is enorm gestegen. In twintig jaar is het aantal verzesvoudigd. Haar advies: vaccineer meisjes van 12 jaar tegen hpv.

De Headlines
Luuk Ikink met de leukste fragmenten en het opvallendste nieuws van de dag.

'Album met respect voor Michael Jackson gemaakt'
The King of Pop mag dan al bijna vijf jaar niet meer onder ons zijn, toch verschijnt morgen Xscape, het nieuwste album van Michael Jackson. 3FM-radiojock én groot fan Gerard Ekdom en danser Timor Steffens kregen al een voorproefje. Ze zijn razend enthousiast over de postuumplaat van hun held, hoewel met name Gerard Ekdom aanvankelijk erg sceptisch was.

De Headlines
Luuk Ikink met de opvallendste nieuwtjes en meest hilarische filmpjes van de dag.

Timor Steffens heupwiegt publiek in vervoering
Timor Steffens laat zien waarom Michael Jackson zo gecharmeerd van hem was. Dansen doe je zo.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Gerard Ekdom, Olga Zuiderhoek, Ton van Royen, Timor Steffens en Willem Breuker te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 84 werd uitgezonden op donderdag 8 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!