Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 50

Aflevering 50

RTL Late Night

6-11-2015

| 2056 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -2 Unlimited-rapper Ray Slijngaard komt met een boek. -Grappenmakers Guido Weijers, Roué Verveer, Philippe Geubels en Jandino Asporaat bundelen hun krachten. -Lieke van Lexmond praat over haar 'blinde reis' naar de top.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van vrijdag 6 november 2015
Luuk Ikink met de opvallendste filmpjes en het meest bijzondere nieuws van de dag. Met vandaag: groot nieuws over het nieuwe seizoen van Idols, ophef over het stoppen van Sesamstraat en nieuwe winnaars van 5 Seconds of Summer-kaarten.

Primeur: Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai presenteren nieuw seizoen Idols!
Humberto wist het Lieke toch maar mooi te ontfutselen: samen met Ruben Nicolai presenteert zij in het voorjaar van 2016 een nieuw seizoen van Idols!

Lieke van Lexmond: 'Het was heel surrealistisch'
In het programma Blind Naar De Top klimt Lieke van Lexmond met slechtzienden en blinden naar de top van de Kilimanjaro. Twee deelnemers vertellen met haar aan tafel hoe die ervaring was.

Hoe 2 Unlimited-rapper Ray van miljonair naar diep in de schulden ging
Rapper van 2 Unlimited Ray Slijngaard doet een boekje open over zijn hoogtijdagen én zijn dieptepunten. Van zijn schulden tot aan zijn geheime relatie met Anita, alles komt voorbij.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ray Slijngaard, Roue Verveer, Guido Weijers, Lieke van Lexmond, Philippe Geubels, Jandino Asporaat en Ruben Nicolai te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 50 werd uitgezonden op vrijdag 6 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws