Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 53

Aflevering 53

RTL Late Night

11-11-2015

| 1592 x bekeken | 0 reacties
8
Met in deze uitzending: -Ruud de Wild ontvangt Oeuvre Award. -5 Seconds of Summer praat over groot succes. ?Ellen Hussain maakte de nieuwe BBC-natuurserie.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van woensdag 11 november
Luuk Ikink met de opvallendste filmpjes en het meest bijzondere nieuws van de dag. Met vandaag: het ware verhaal van Sint Maarten, RTL Late Night in Lego-vorm en Luuk heeft een grote verrassing voor stopmotion-filmpjesmaker Lorenzo.

De nieuwe natuurserie The Hunt bevat ongelooflijke beelden
De EO zendt een nieuwe natuurserie van The BBC uit: The Hunt. Ellen Husain heeft de serie gemaakt en vertelt over de fantastische tijd die ze had tijdens het filmen van orka's.

"Ik wist 20 jaar lang niet hoe mijn dochter was vermoord"
De 15-jarige Nicole van den Hurk werd in 1995 verkracht en vermoord. Door nieuw bewijsmateriaal is Jos de G. aangeklacht en zal morgen worden berecht. (Stief)moeder Jolanda mag alleen niet spreken. In RTL Late Night mag ze gelukkig wl haar verhaal doen.

In deze uitzending van RTL Late Night was Ruud de Wild te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 53 werd uitgezonden op woensdag 11 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws