Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 54

Aflevering 54

RTL Late Night

12-11-2015

| 2003 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Jamie Oliver, van superkok tot wereldverbeteraar. ?Lex Meulenbroek en Ria van der Steen presenteren boek over MH-17.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Roel van Velzen schrijft MH17-lied
Roel van Velzen schreef naar aanleiding van de ramp met vlucht MH17 het nummer 'Meet You There'. Aan tafel bij RTL Late Night vertelt hij waarom hij het lied schreef, en laat hij er tevens een stuk van horen.

MH17-nabestaande: 'Je moet verder'
Van de 298 passagiers die op 17 juli 2014 het slachtoffer werden van de ramp met vlucht MH17 zijn twee personen nog altijd niet ge´dentificeerd. De onderzoekers van het NFI geven de moed nog niet op, terwijl het wachten voor nabestaanden steeds moeilijker wordt.

Frits Wester: 'Zelden zoiets meegemaakt'
Politiek verslaggevers Frits Wester en Wouke van Scherrenburg gaan aan tafel bij Humberto dieper in op 'Stiekemgate'. Wie is het lek in Den Haag, en wat zijn de mogelijke gevolgen?

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jamie Oliver, Wouke van Scherrenburg, Roel van Velzen en Frits Wester te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 54 werd uitgezonden op donderdag 12 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie