Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 52

Aflevering 52

RTL Late Night

10-11-2015

| 1894 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -De Canadese rocker Bryan Adams is te gast. Humberto spreekt de muzikant uitgebreid over zijn carrière en zijn nieuwe album. Natuurlijk treedt hij ook op.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van dinsdag 10 november 2015
Luuk Ikink met de opvallendste filmpjes en het meest bijzondere nieuws van de dag. Met vandaag: ophef rondom de kerst-Starbucks-bekers, een geheugentest met Jennifer van het RTL Nieuws en een nogal agressieve kangoeroe..

Broer veroordeelde: 'De doodstraf had humaner geweest'
Johan van Laarhoven zou geld in Thailand hebben witgewassen en is veroordeeld voor een celstraf van 103 jaar. Zijn broer Frans van Laarhoven en advocaat Gerard Spong vinden dat de straf allesbehalve gerechtvaardigd is.

11-jarige Jan Smit zingt Ave Maria
In zijn nieuwe programma Oh Denneboom gaat Jan Smit op zoek naar de ingrediënten van het perfecte kerstliedje. Maar was hij daar op zijn 11de niet allang achter?

Bryan Adams - Run To You
Bryan Adams opent de avond met een exlusieve versie van zijn hit 'Run To You'.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Bryan Adams, Gerard Spong en Jan Smit te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 52 werd uitgezonden op dinsdag 10 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws