Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 28

Aflevering 28

RTL Late Night

19-2-2014

| 2430 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

RTL Late Night "Aflevering 28"
Paul Groot vertelt over zijn hoofdrol in The Best of Sondheim-musical Putting It Together.

Paul Groot eert zijn held Stephen Sondheim
We leerden hem kennen als 'Stan', maar Paul Groot staat bij velen inmiddels bekend als de man die alles kan. De grote vraag is of dit imago overeind blijft, nu hij al zingend zijn nek uit steekt in de nieuwe theatervoorstelling Putting it together. De duizendpoot die we tegenwoordig vooral kennen van satireprogramma Koefnoen wil met zijn show zijn held componist en schrijver Stephen Sondheim eren. Wat Paul zo goed vindt aan zijn held, vat hij samen: "Sondheims muziek is zo hoekig en onverwacht." Op de vraag van Humberto waar een goed personage uit Koefnoen moet voldoen, hoeft hij niet lang na te denken. "Het moet een beetje kleur hebben en niet gemiddeld zijn. De nieuwe staatssecretaris Eric Wiebes bijvoorbeeld. Het is een goede stem en hij heeft verend loopje."

'We zijn enorm calvinistisch
Thijs Willekes en Manon Meijers komen keihard terug met een nieuw seizoen van De Modepolitie 2.0. Het duo heeft de nobele missie om de keur aan riempjes, rokjes, topjes en jasjes onder de loep te nemen, maar in deze tweede reeks steken ze de kandidaten ook nog eens een hart onder de riem. Is de croptop echt terug van weggeweest? Thijs en Manon weten het antwoord. "Het grootste probleem in Nederland is dat we elkaar allemaal kopiŽren, zonder dat we denken of we er beter van worden," vindt Manon. "We zijn enorm calvinistisch," doet Thijs er een schepje bovenop.

BN'ers ondergaan leugentest
Met hoofdredacteur van de Quest Thomas Hendriks onderwerpen we Ruud de Wild en Bridget Maasland aan een leugentest. Liegen ze of niet?

Voorlopig 'brons' voor Humberto
Humberto heeft vandaag meegedaan aan de schaatswedstrijd van Ruuddewild.nl van radio 538 op De Coolste Baan. Hij is als derde in het klassement geŽindigd!

'NekNomination is belachelijk'
Zuipen, delen met je vrienden en uitdagen, dat zijn de kernwoorden van de nieuwe levensgevaarlijke Facebookrage NekNomination. Het op het eerste gezicht onschuldige spelletje neemt inmiddels extreme vormen aan. Marieke van den Biggelaar en psychiater Bram Bakker zijn hier en waarschuwen voor de gevaren. Marieke besluit om in plaats van zeventien glazen Bacardi te drinken, giet ze in een video die ze op Facebook post een fles wijn in de wc. "Ik heb inmiddels al 27.000 likes erop gehad," vertelt ze trots. Haar vrienden vonden het stoer van haar en zijn zelf ook gaan twijfelen aan hun eigen acties. Psychiater Bram Bakker heeft er geen goed woord voor over. "Het is volstrekt belachelijk." Hij denkt te weten waarom gevaarlijke rages nu zo populair zijn. "Een cultuur waarin continu willen laten zien hoe bijzonder ze zijn."

De Headlines
Luuk Ikink met de meest hilarische fragmenten en het opvallendste nieuws van de dag.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Paul Groot, Ruud de Wild, Bram Bakker, Bridget Maasland, Thijs Willekes en Manon Meijers te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 28 werd uitgezonden op woensdag 19 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie