Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 32

Aflevering 32

RTL Late Night

25-2-2014

| 2180 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Leven van Joyce stopte door stalking
Alberto Stegeman gaat vanaf zondag op stalkerjacht. In zijn nieuwe programma Gestalkt helpt hij vrouwen die stelselmatig worden lastig gevallen door een stalker. Ook Joyce Rozema ging gebukt onder de uit de hand gelopen pesterijen van haar ex. Dat waren niet alleen vervelende telefoontjes, maar er werden verfbommen in haar tuin gegooid, de auto werd geklad en haar ex bestelde een vrachtwagen vol met tuinspullen op haar naam.

Claudia de Breij: Ik heb zo veel bevestiging nodig
Na een afwezigheid van drie jaar in het theater staat Claudia de Breij weer op de planken met haar nieuwe voorstelling Teerling. De lovende recensies stromen binnen na de première van afgelopen vrijdag. Claudia gaf bij Humberto aan tafel toe dat ze die bevestiging wel erg nodig heeft.

'De kans is groot dat ze tegen de lamp lopen'
De Nederlandse en Duitse politie zijn bezig met een klopjacht op een gewelddadig tweetal. De vuurgevaarlijke Antonio Marcos van der Ploeg en Enise Merve Bircan worden verdacht van een reeks gijzelingen en het neerschieten van een man in Enschede. Volgens crimedeskundige John van den Heuvel is de kans groot dat de twee tegen de lamp lopen, maar de vraag is hoe dat zal gebeuren.

Schaatscoaches blikken terug op Sotsji
Gerard Kemkers, Maurits Hendriks, Jeroen Otter, Jac Orie, Gerard van Velde en Arie Koops blikken terug op de Spelen in Sotsji. Er werden maar liefst 24 plakken in de wacht gesleept. Smaakt dit naar meer?

De Headlines
Luuk Ikink met de meest hilarische fragmenten en het opvallendste nieuws van de dag.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Claudia de Breij, John van den Heuvel, Gerard Kemkers, Gerard van Velde, Jac Orie en Maurits Hendriks te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 32 werd uitgezonden op dinsdag 25 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!