Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 31

Aflevering 31

RTL Late Night

24-2-2014

| 2930 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Lenie 't Hart: Ik ben een zeehond
Afgelopen week was er een hoop commotie rondom de zeehondencrèche in Pieterburen. De opvang heeft gebroken met de visie van oprichtster Lenie 't Hart, die meer dan 40 jaar lang verbonden was aan de crèche. Henk Bleker leidt de nieuwe Raad van Toezicht en hoopt Lenie aan boord te houden, maar Lenie gelooft daar niet in.

Jan en Monique Smit geven voorproefje kinderliedjes
Jan en Monique Smit hebben de handen ineengeslagen voor het Telekids-programma 2 Kleine Kleutertjes. Jan schreef de liedjes, die vervolgens werden ingezongen door Monique. Vanaf 3 maart kunnen dus zelfs de allerkleinsten opgroeien met de Volendamse palingsound. Bij Humberto gaven de twee een exclusief voorproefje.

Michel Boerboom: We hebben nooit excuses gekregen van het NFI
Michael Boerboom verongelukte twee jaar geleden bij een straatrace. Zijn ouders ontdekten in het sectierapport dat zijn hersenen na onderzoek niet waren teruggeplaatst. Een schok voor vader Michel die anderhalf jaar gevochten heeft om zijn zoon 'compleet' te laten maken. Afgelopen donderdag werd zijn lichaam opgegraven en herenigd met zijn hersenen. Maar daarmee is de rust nog niet teruggekeerd bij familie Boerboom. "We hebben nooit excuses gekregen van het NFI", vertelt Michel bij Humberto aan tafel.

De Headlines
Luuk Ikink met de meest hilarische fragmenten en het opvallendste nieuws van de dag.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Lenie 't Hart, Monique Smit en Henk Bleker te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 31 werd uitgezonden op maandag 24 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!