Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 26

Aflevering 26

RTL Late Night

17-2-2014

| 3007 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

RTL Late Night "Aflevering 26"
Leontien van Moorsel, Inge de Bruijn en Anky van Grunsven, de drie 'golden girls' van de Olympische Spelen in Sydney, schuiven aan. Schrijfster Berdien Stenberg vertelt over haar boek 'Hallo allemaal, m'n moeder die is kaal', over periode in haar leven waarin ze streed tegen borstkanker.

Sytze van der V.: zwerf al jaren door Nederland
Waar Benno L. een woning in Leiden heeft gevonden, zwerft de eveneens veroordeelde pedofiel Sytze van der V. al jaren door Nederland. Naar eigen zeggen heeft hij geen problemen ondervonden en is hij niet de fout ingegaan. "Ik weet voor mezelf waar de grenzen liggen. Ik heb geen behoefte weer de fout in te gaan."

Anky: "Jorien reed de 1500 meter veel losser'
Anky van Grunsven weet wel waarom Jorien ter Mors goud pakte op de 1500 meter. Volgens de olympisch kampioene vond Jorien een medaille voor shorttrack veel belangrijker. Die won ze niet. De 1500 meter heeft ze daardoor veel losser gereden.

The Headlines
Luuk Ikink met de meest hilarische fragmenten en het opvallendste nieuws van de dag.

Berdien Stenbergs stille strijd tegen borstkanker
Ineens voelde zij een knobbeltje in haar borst. En dat terwijl zij nog niet zo lang daarvoor een vriendin verloren had aan kanker. De wereldberoemde fluitiste Berdien Stenberg schreef een openhartig boek over haar borstkanker die ze voor haar zoontje van zes verborgen hield. "Wat kan zo'n jongetje met de kennis van die ziekte? Niets." En dus besloot ze te zwijgen. Pas als haar pruik af was, toen haar zoontje binnen kwam lopen, vertelt ze op een simpele manier wat er met haar aan de hand is.

Henk Bleker is voorzitter Raad van Toezicht Pieterburen
Kersvers voorzitter Raad van Toezicht van zeehondencrèche Pieterburen wil samen met Lenie 't Hart de boel op de rails krijgen

Leontien: tranen bij winst Jorien ter Mors
Meervoudig olympisch kampioene Leontien van Moorsel had tranen in haar ogen toen Jorien haar gouden rit reed. Net als Jorien heeft Leontien onlangs haar vader verloren.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Anky van Grunsven, Berdien Stenberg, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 26 werd uitgezonden op maandag 17 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!