Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 23

Aflevering 23

RTL Late Night

12-2-2014

| 2370 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

RTL Late Night "Aflevering 23"
Speciaal voor de Olympische Winterspelen komt RTL Late Night vanaf 'De Coolste Baan van Nederland' in het hart van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Gasten: schaatsdeskundigen Barbara de Loor en Ben van der Burg en cabaratiers Joep van Deudekom en Rob Urgert. Barbara van Beukering en Klara Boonstra vertellen over de week van de euthanasie en ex-sociotherapeute Jos Khalife en Chehade Khalife schuiven samen met tv-maker Roelof Bosma aan om te vertellen over hun bijzondere liefdesverhaal. De Britse band Bastille zorgt voor de muzikale noot.

Bastille-Things We Lost in the Fire
Ze zijn genomineerd voor 4 Brit Awards, staan volgende maand in een uitverkocht Heineken Music Hall en ze stonden maar liefst 12 weken in de Top 40 met hun hit Pompeii: de mannen van Bastille, live bij RTL Late Night!

'Het litteken wordt mooier als je mooier afscheid kunt nemen'
Vrijdag start de week van de euthanasie, waarin het thema 'Hulp bij zelfdoding is geen misdaad' centraal staat. Want euthanasie is dan al een tijd toegestaan in Nederland, voor sommige mensen is het een letterlijke lijdensweg om euthanasie te kunnen plegen. Barbara van Beukering en Klara Boonstra willen een einde aan de willekeur. "Dat van dat ondraaglijk leiden moet uit de wet, dat bepaalt de patiŽnt zelf."

'Beter naar Hoogeveen dan Lourdes'
Vrouwen vallen vooral op bezette mannen en als gokker kun je maar beter doof zijn. En deze: door seksuele opwinding wordt walging onderdrukt en als je rood staat, daalt je IQ. In een nieuw seizoen Factcheckers onderzoeken Joep van Deudekom en Rob Urgert op hun eigen manier waarheden en onwaarheden. In RTL Late Night vast een voorproefje.

'Stefan heeft behoorlijk wat overwonnen'
Nederland viert vandaag opnieuw een Olympisch feestje nu Stefan Groothuis op glorieuze wijze goud heeft weten te bemachtigen op de 1000 meter. Achter dit succes gaat echter een heftig verhaal schuil. Barbara de Loor en Ben van der Burg vertellen waarom Stefan zijn medaille dubbel en dwars verdient.

Het laatste nieuws uit Sotsji
Stefan Groothuis pakte goud op de 1000 meter en hij viert zijn feestje in het Holland Heineken House!

Josje verliet haar gezin voor een TBS'er
Je grote liefde vinden in een Tbs-kliniek, klinkt niet meteen verstandig. Toch beschouwt voormalig sociotherapeut Jos Khalife TBS'er Chehade als de man van haar leven en ze gaf alles voor hem op. Maar ze kreeg er naar eigen zeggen heel veel voor terug. "Ik voelde pure liefde voor die man, ik kon er gewoon niet omheen."

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de meest hilarische fragmenten van de dag.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Barbara de Loor, Ben van der Burg, Rob Urgert, Barbara van Beukering en Joep van Deudekom te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op woensdag 12 februari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie