Uitzending
RTL Boulevard - 4-10-2020

4-10-2020

RTL Boulevard

261 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Allereerste aflevering Miljoenenjacht is Winston altijd bijgebleven
Vandaag is het precies 20 jaar geleden dat Linda de Mol (56) samen met haar koffergirls de trap afkwam om zoveel mogelijk geld uit te delen. Leuk voor de presentatrice, maar wie eigenlijk de leukste baan heeft is Winston Gerschtanowitz (44).

Deze jaarwisseling een speciale editie van The Masked Singer
De oudejaarsconferences krijgen deze jaarwisseling een geduchte concurrent! Er komt namelijk een speciale editie van het immens populaire programma 'The Masked Singer'.

Miljuschka weet alles over toetjes. met groente
Een flinke punt appeltaart, banana split of dame blanche is niet meer van deze tijd. Desserts moeten tegenwoordig licht verteerbaar zijn én het liefst met groenten. Miljuschka Witzenhausen (35) over het fenomeen.

Prinses Amalia in het diepste geheim bij springconcours
Samen met paard Mojito galoppeerde prinses Amalia (16) dit weekend door een manege in Oud Gastel. Helaas haalde ze nét de barrage niet, maar dat mag de pret niet drukken. De prinses is al jaren een fervent paardenmeisje en dat heeft ze niet van vreemden vertelt Marc van der Linden (50).

Andy van der Meijde valt bij voetballers met de deur in huis
Na een aardige voetbalcarrière stortte Andy van der Meijde (41) zich op televisiewerk. Samen met zijn vrouw schitterde hij in zijn eigen soap en vanaf morgen kunnen we wederom van hem genieten. Speciaal voor Videoland bezoekt hij als een ware Ivo Niehe bekende profvoetballers.

Kan Donald Trump wel campagne voeren na zijn positieve test?
Het lijkt wel een aflevering van 'House of Cards'. Wie bedenkt nou dat president Donald Trump 32 dagen voor de verkiezingen besmet raakt met het coronavirus? Michiel Vos (49) heeft het laatste nieuws.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 4 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee