Uitzending
RTL Boulevard - 5-10-2019

5-10-2019

RTL Boulevard

206 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hoe is het om in een Masked Singer-pak te zitten?
Gisteravond betraden zes nieuwe gemaskerde BN'ers het podium van The Masked Singer. Net als vorige week moest een van hen de show ook meteen weer verlaten en dat was ... Aartsengel Catherine Keyl!

Zangeres Mabel gaat als een speer
Het einde van het jaar is nog lang niet in zicht, maar 2019 is HET jaar van de Britse zangeres Mabel. Ze scoort een monsterhit met Don't call me up en ook haar nieuwe single met DJ Tisto gaat als een speer. We spraken haar hier in Amsterdam.

Ellie Lust gaat de illegale handel aanpakken
Na het succesvolle Ellie op Patroulle en Ellie aan de verkeerde kant duikt onze Ellie Lust in de illegale koopwaar, zoals nepkleding, illegale hondjes en zware medicijnen in haar nieuwe programma Ellie in de Handel.

Humberto Tan gaat aan de slag bij de Publieke Omroep
Oude liefde roest niet, dat geldt zeker voor Humberto Tan. Hij is vanaf januari weer 1 dag in de week op de radio te horen en dat bij de Publieke Omroep. Wat betekent dat voor zijn plannen bij RTL?

Waarom Tony de G. niks anders kon dan over te stappen naar justitie
Volgens kroongetuige Tony de G. pleegde motorclub Caloh Wagoh moorden op bestelling. Het AD toont vandaag hoever De G. zichzelf in de nesten werkte en geen andere uitweg meer zag dan over te stappen naar justitie.

Glitter en glamour tijdens de uitreiking van de Gouden Kalf
De beste acteurs van Nederland kwamen gisteren in hun mooiste jurken en pakken naar Utrecht want daar werden de belangrijkste filmprijzen van het jaar uitgereikt.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 5 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie