Uitzending
RTL Boulevard - 8-5-2015

8-5-2015

RTL Boulevard

952 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zo creer je een hippe sleurhut
De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent voor ruim 3 miljoen mensen dat ze de caravan of camper van stal halen. En als het aan Femke Creemers van Caravanity ligt, is dit jaar het interieur net zo belangrijk als de buitenkant van de sleurhut.

Merel Westrik stuurt vriend naar slaapkamer voor voetbal
Merel Westrik presenteert inmiddels al weer een jaar het RTL Nieuws en is ze dus niet meer weg te denken van de zender. Met ons blikt ze terug op een bijzonder jaar, dat zo begon...

Jan des Bouvrie jr zet pa's meubels te koop
In het Arsenaal van interieurontwerper Jan des Bouvrie staan een hoop ontwerpen waar niets mee gebeurt. En daar heeft zijn zoon Jan junior iets op gevonden.

Clipprimeur: Roy Donders - Lalalelale
Roy Donders is helemaal klaar voor de zomer. Met zijn nummer Lalalelale hoopt Royke dat voor iedereen het feest kan beginnen!

'Ik wil niet dat mijn kleding door kinderen wordt gemaakt'
Het lijkt wel of alles wat Roy Donders aanraakt, verandert in goud! Van heerlijke huispakken tot zomerse liedjes, Royke weet iedereen in de juiste stemming te krijgen.

Moederdag, zeg het met bloemen
Het zonnetje schijnt, we ruimen onze huizen lekker op en als finishing touch kan er een lekker bloemetje bij in het huis. Natuurlijk is het ook nog eens moederdag dit weekend, hoogste tijd om van bloemist Frank Faber te horen wat nu helemaal in bloei is.

Dj Marco V met zoon op tournee
De Nederlandse DJ Marco V draait al een jaartje of 15 mee in de wereldtop. Zijn 20-jarige zoon Tommy is ook dj en gaat als een speer en dus gaan vader en zoon nu samen touren.

Tim Douwsma geniet nog even van blonde lokken
We kunnen weer lekker de heupjes losgooien en zwijmelen op n van de bekendste liefdesverhalen ever, die van de brave Sandy en stoere Danny. De musical Grease komt terug!

NVWA waarschuwt: Pas op voor dieetpillen
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit waarschuwt Nederland voor gevaarlijke, illegale afslankpillen die online worden verkocht.

'Ben wil helemaal niet dat ik langskom'
Even leek het erop dat onze entertainmentdeskundige Albert Verlinde langs zou gaan bij Ben Saunders voor een kopje koffie, maar die gaf uiteindelijk niet thuis.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 8 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie